Εξετάσεις

Εξετάσεις

ΤΜΗΜΑΤΑ

Αιματολογικό

Ανοσολογικό

Βιοχημικό

Αλλεργιολογικό

Μικροβιολογικό

Μοριακής Βιολογίας - Γενετικής

Science Labs

Ένα προηγμένο εργαστήριο για όλη την οικογένεια

Μικροβιολογικό

Η αποστολή μας

Mια σημαντική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο θα παρέχεται  η πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη επιφέρει σήμερα στη χώρα μας με τη λειτουργία του το Πρότυπο Κέντρο Εργαστηριακής Διαγνωστικής Προσέγγισης SCIENCE LABS.

Πρόκειται για μια Ανώνυμη Ιατρική Εταιρεία που ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων πληροφοριών και απαντήσεων σε σύγχρονα διαγνωστικά προβλήματα  με αναλύσεις του γενετικού μας υλικού.

Αποστολή της είναι  να παρέχει μια γρήγορη, ακριβή, επαγγελματική, ανεξάρτητη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση με τρόπο που να αντανακλά τη συνολική δέσμευση για τα πιο απαιτητικά σημερινά πρότυπα.

Μεταξύ άλλων εφαρμόζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη δοκιμασία του Μη Επεμβατικού Προγεννητικού Ελέγχου (ΝΙΡΤ) που στηρίζεται σε προηγμένη τεχνολογία αιχμής (Illumina NextSeq, Qiagen QiaSymphony, Multiplicom Glarigo), με σκοπό να παρέχει την πλέον ακριβή πληροφόρηση που θα βοηθήσει τα ζευγάρια που περιμένουν παιδί και τον γιατρό τους να πάρουν αποφάσεις καθοριστικές   για το μέλλον της οικογένειάς τους.

Ο Μη Επεμβατικός Προγεννητικός Ελεγχος (ΝΙΡΤ) της Science Labs προσφέρει έγκαιρα, ασφαλείς και αξιόπιστες απαντήσεις σχετικά με τη χρωμοσωμική υγεία του εμβρύου.

Εκτός του ΝΙΡΤ ελέγχου, το Κέντρο SCIENCE LABS προσφέρει σειρά αναλύσεων του γενετικού υλικού, βασισμένων πάντα στην state of the art υλικοτεχνική του υποδομή και στην τεχνογνωσία του επιστημονικού του δυναμικού, με σκοπό την διευκόλυνση της διαγνωστικής προσέγγισης του κλινικού γιατρού σε πολλά προβλήματα υγείας , όπως κληρονομικές παθήσεις, αλλεργίες, μεταβολικά νοσήματα, αυτοάνοσες καταστάσεις, καρκίνος.

Η εξέλιξη στον τομέα της διάγνωσης ασθενειών σε γενετικό επίπεδο,  ακόμη και πριν από τη γέννηση,  πρόκειται για μια επανάσταση στη διαγνωστική, καθώς τώρα υπάρχει τρόπος κάποιος  να «ξέρει νωρίτερα» και να μην χρειαστεί να πει «μακάρι να ήξερα νωρίτερα».

Σήμερα το  Πρότυπο Κέντρο Εργαστηριακής Διαγνωστικής Προσέγγισης SCIENCE LABS βρίσκεται δίπλα στον εξεταζόμενο για την επίλυση  σύγχρονων διαγνωστικών προβλημάτων στην καθημερινή πρακτική.