Μέλλοντες Γονείς

Πληροφορίες για μέλλοντες γονείς

Τι είναι το VERACITY;

Το VERACITY είναι ένας ακριβής, ασφαλής, οικονομικός και γρήγορος μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος για την ανίχνευση χρωμοσωματικών ανευπλοειδιών σε μονήρεις και δίδυμες κυήσεις. Μπορεί να γίνει από τη 10η εβδομάδα της κύησης. Ο έλεγχος είναι ασφαλής για τη μητέρα και το έμβρυο και το μόνο που χρειάζεται είναι μια απλή αιμοληψία στη μητέρα. Η ευαισθησία, ειδικότητα και η ισχύς του έχουν αποδειχθεί σε τρεις κλινικές μελέτες χρησιμοποιώντας εκατοντάδες δείγματα.

ΑΥΤΟΣΩΜΙΚΕΣ ΑΝΕΥΠΛΟΕΙΔΙΕΣ

Τρισωμία 21
Σύνδρομο Down
Τρισωμία 18
Σύνδρομο Edwards
Τρισωμία 13
Σύνδρομο Patau

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για το Clarigo™ NIPT τεστ της Science Labs.

Βήμα 1ο

Δείγμα του αίματος σας λαμβάνεται σε ειδικά σωληνάρια συλλογής που διατηρούν ακέραιο το κυκλοφορούν εμβρυϊκό DNA που υπάρχει σε μικρή συγκέντρωση στο αίμα σας.

Βήμα 2ο

Το δείγμα αποστέλλεται με ασφαλή τρόπο (αν δεν έχει γίνει σε μας η αιμοληψία) στο Science Labs και εκτελείται η ανάλυσή του για:

– Σύνδρομο Down (τρισωμία 21)
– Σύνδρομο Edwards (τρισωμία 18)
– Σύνδρομο Patau (τρισωμία 13)
– Φύλο του εμβρύου (αν το ζητήσετε)

Βήμα 3ο

Τα αποτελέσματα αποστέλλονται ταυτόχρονα από το εργαστήριο μας σε σας και τον γιατρό σας.

Βήμα 4ο

Ο Γιατρός σας θα ερμηνεύσει τα εργαστηριακά ευρήματα, βάση  της αναλυτικής έκθεσης του Science Labs και θα σας δώσει τις αρμόζουσες Ιατρικές συμβουλές σχετικά με το επόμενο βήμα.
Γιατί στο Science Labs

Διότι η Ιατρική εταιρεία Science Labs είναι το Μοναδικό Εργαστήριο στην Ελλάδα (προς το παρόν) που δύναται να εκτελέσει σε προσιτή τιμή NIPT test με Διεθνή Ευρωπαϊκή Διαπίστευση CE/IVD, Δοκιμασμένο με επιτυχία σε Διεθνείς Πολυκεντρικές Επιστημονικές Μελέτες, για αξιόπιστο προγεννητικό έλεγχο του εμβρύου σχετικά με τα Σύνδρομα Down – Edwards & Patau.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

  • Εγκεκριμένο CE/IVD NIPT test από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Δοκιμασμένο σε μεγάλες Διεθνείς Πολυκεντρικές Μελέτες.
  • Με αποδεδειγμένα το χαμηλότερο ποσοστό ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων (που όταν συμβαίνουν προκαλούν αναίτια ψυχολογική αναστάτωση στην μητέρα).
  • Με άμεση δυνατότητα νέας αιμοληψίας αν διαπιστωθεί ότι το εμβρυϊκό κυκλοφορούν DNA (cf DNA) είναι σε χαμηλή συγκέντρωση στο δείγμα που δεν την εγγυάται την αξιοπιστία του αποτελέσματος (το πιο συχνά εμφανιζόμενο πρόβλημα).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  • Ως μη επεμβατικό test εντελώς ακίνδυνο για εσάς και το έμβρυο.
  • Απολύτως ξεκάθαρο αποτέλεσμα χάρη στην πλέον σύγχρονη μεθοδολογία Βαθιάς Αλληλούχισης (Deep Sequencing) σε επιλεγμένες περιοχές του εμβρυϊκού DNA.
  • Προσωπική διαχείριση του κάθε δείγματος, μηδενικό ρίσκο λάθους λόγω αστοχιών στη συλλογή, στη μεταφορά και την ασφαλή διατήρηση του αίματος, που αποτελούν το κύριο πρόβλημα στις περιπτώσεις διακίνησης αυτών των δειγμάτων από χώρα σε χώρα, με ενδιάμεσες αεροπορικές πτήσεις, άγνωστες συνθήκες φόρτωσης εκφόρτωσης και κινδύνους απώλειας του δείγματος και άλλα ελλοχεύοντα λάθη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  • Με την πλέον ανταγωνιστική τιμή στην αγορά, χωρίς άσχετους ενδιάμεσους άσχετους πράκτορες, με την άμεση εμπλοκή ΜΟΝΟ του εργαστήριου (Science Labs) του Γιατρού σας και εσάς προσωπικά.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

  • Το μοναδικό test που δύναται να δώσει σίγουρο αποτέλεσμα από την 8η μόλις εβδομάδα κύησης.
  • Με εκτέλεση της δοκιμασίας εντός της χώρας χωρίς το δείγμα σας να χρειαστεί να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του κόσμου, ασυνόδευτο και σε άγνωστες συνθήκες μεταφοράς, φόρτωσης, εκφόρτωσης, θερμοκρασίας, αποθήκευσης κλπ. που μπορεί να διαρκέσουν και ημέρες ή εβδομάδες και να θέσουν ζητήματα αξιοπιστίας του αποτελέσματος.