Veracity by Science Labs

VERACITY

Νέας Γενιάς Μη Επεμβατικό Προγεννητικό Τεστ

Αποτελέσματα που μπορείτε να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ

Φέρνουμε την επανάσταση στο Μη Επεμβατικό Προγεννητικό Έλεγχο

Η Science Labs είναι μία πρωτοποριακή εταιρεία βιοτεχνολογίας και γονιδιωματικής που εξειδικεύεται στους Γενετικούς Ελέγχους. Το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) της εταιρείας μας, με την πολυετή πείρα και άρτια επιστημονική του κατάρτιση δημιουργεί και προσφέρει καινοτόμες λύσεις για τη διάγνωση και τη διαχείριση των γενετικών ασθενειών. Σε συνεργασία με την εξαιρετικά προηγμένη επιστημονική ομάδα της NIPD Genetics Ltd, που εξειδικεύεται στους Μη -Επεμβατικούς Ελέγχους, προσφέρει το νέας γενιάς έλεγχο VERACITY, καθώς και το μοναδικό συνδυασμένο τέστ Mη Eπεμβατικού Προγεννητικού Ελέγχου VERAgene.

Η πεπειραμένη επιστημονική ομάδα μας, με περισσότερα από 20 έτη ερευνητικής εμπειρίας στην γενετική του ανθρώπου εφαρμόζει νέες τεχνολογίες μπορούν να εφαρμοσθούν σε ευρύ φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων, για να βελτιώσουν την έγκαιρη ανίχνευση και την πρόληψη των γενετικών παθήσεων. Η Science Labs, λόγω του υψηλού επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών και των πιστοποιήσεων που διαθέτει, αποτελεί τον έμπιστο συνεργάτη νοσοκομείων, κλινικών εργαστηρίων, και επαγγελματιών στην φροντίδα της υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πρωτοποριακή Μεθοδολογία Στοχευμένης Αλληλούχισης

Το VERACITY είναι ένας ακριβής, ασφαλής, οικονομικός και γρήγορος Μη Επεμβατικός Προγεννητικός Έλεγχος. Αποτελεί ένα νέας γενιάς μη-επεμβατικό τεστ προγεννητικού ελέγχου που ενδείκνυται τόσο για μονήρεις όσο και δίδυμες κυήσεις και  χαρακτηρίζεται από ανώτερης ακρίβειας μετρήσεις του εμβρυϊκού κλάσματος του DNA και από απαράμιλλη ευαισθησία (sensitivity) και ειδικότητα (specificity).  Μπορεί να πραγματοποιηθεί από τη 10η εβδομάδα της κύησης. Ο έλεγχος είναι ασφαλής για τη μητέρα και το έμβρυο και το μόνο που χρειάζεται είναι μια απλή αιμοληψία στη μητέρα. Η ευαισθησία, ειδικότητα και η ισχύς του έχουν αποδειχθεί σε τρεις κλινικές μελέτες χρησιμοποιώντας εκατοντάδες δείγματα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρέχει στους επαγγελματίες της Υγείας και στους γονείς αποτελέσματα τα οποία μπορούν να εμπιστευτούν.

Φόρμες και Ενημερωτικά Έντυπα

Πλεονεκτήματα του VERACITY

  • Διαθέσιμο από την 10η εβδομάδα της εγκυμοσύνης.

  • Εφαρμόζεται σε μονήρη και δίδυμη κύηση

  • Εφαρμόζεται σε κύηση προερχόμενη από εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF)

  • Επιλέγεται για την ακρίβεια, την αξιοπιστία και την προσιτή του τιμή

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το NIPT;

Το NIPT είναι ένας μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος, ο οποίος αναλύει το ελεύθερο DNA στο αίμα της μητέρας για να ανιχνεύσει γενετικά σύνδρομα όπως τρισωμίες, ανευπλοειδίες των χρωμοσωμάτων του φύλου και μικροελλείμματα στο έμβρυο.

Γιατί είναι σημαντικό για εμένα το VERACITY;

Ο μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος είναι σημαντικός γιατί είναι ένας ασφαλής και ακριβής τρόπος να ελεγχθεί το μωρό πριν τη γέννησή του για γενετικές ανωμαλίες, από τις οποίες η πιο κοινή είναι το σύνδρομο Down. Πριν την εφαρμογή αυτού του επαναστατικού τεστ, οι επιλογές ελέγχου για το σύνδρομο Down ήταν είτε μέθοδοι ελέγχου όπως οι υπερηχογραφικοί σε συνδυασμό με βιοχημικούς ελέγχους, οι οποίοι έχουν χαμηλή ακρίβεια (περίπου 80-95%) ή υψηλής ακρίβειας προγεννητική διάγνωση μετά από επεμβατικές μεθόδους [π.χ. αμνιοπαρακέντηση ή λήψη τροφοβλάστης (CVS)], οι οποίες έχουν κίνδυνο αποβολής 0.5%. Το VERACITY είναι ένας μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος νέας γενιάς, ο οποίος έχει σημαντικά υψηλότερη ακρίβεια (>99%) και κανέναν κίνδυνο για αποβολή.

Τι είναι το σύνδρομο Down, το σύνδρομο Edwards και το σύνδρομο Patau;

Το σύνδρομο Down, το σύνδρομο Edwards και το σύνδρομο Patau είναι γενετικές ανωμαλίες που προκαλούνται από χρωμοσωματικές τρισωμίες. Το σύνδρομο Down οφείλεται σε ένα επιπλέον χρωμόσωμα 21 ενώ τα σύνδρομα  Edwards και Patau οφείλονται σε ένα επιπλέον αντίγραφο των χρωμοσωμάτων 18 και 13, αντίστοιχα. Τα χαρακτηριστικά του συνδρόμου Down είναι η νοητική υστέρηση και συγγενείς ανωμαλίες. Η συχνότητα του συνδρόμου Down είναι περίπου 1 στις 700 κυήσεις αλλά αυξάνει σε κυήσεις γυναικών άνω των 35 ετών. Τα σύνδρομα Edwards και Patau είναι πιο σπάνια με συχνότητα 1 στις 3000 και 1 στις 10000 κυήσεις, αντίστοιχα. Τα σύνδρομα Edwards και Patau χαρακτηρίζονται από βαριές συγγενείς ανωμαλίες και σπάνια ξεπερνούν τον ένα χρόνο ζωής.

Ρωτήστε το γιατρό σας για τον έλεγχο αυτών των τρισωμιών του εμβρύου με το VERACITY.

Τι είναι οι ανευπλοειδίες των χρωμοσωμάτων του φύλου;

Οι ανευπλοειδίες των χρωμοσωμάτων του φύλου είναι γενετικές ασθένειες που προκαλούνται από την παρουσία επιπλέον ή την απουσία ενός φυλετικού χρωμοσώματος. Το 23ο ζευγάρι χρωμοσωμάτων καθορίζει το φύλο στον άνθρωπο. Οι γυναίκες έχουν δύο Χ χρωμοσώματα και οι άντρες έχουν ένα Χ και ένα Υ χρωμόσωμα. Υπάρχουν τέσσερις κύριες ανευπλοειδίες των χρωμοσωμάτων του φύλουs:

  • Το σύνδρομο Turner χαρακτηρίζεται από την παρουσία ενός μόνο χρωμοσώματος Χ στα θήλεα.
  • Το σύνδρομο Τριπλού  X χαρακτηρίζεται από την παρουσία τριών χρωμοσωμάτων X στα θήλεα.
  • Το σύνδρομο Klinefelter χαρακτηρίζεται από την παρουσία δύο χρωμοσωμάτων Χ και ενός χρωμοσώματος Y.
  • Το σύνδρομο Jacob χαρακτηρίζεται από την παρουσία ενός χρωμοσώματος Χ και δύο χρωμοσωμάτων Υ.

Ρωτήστε το γιατρό σας για τον έλεγχο αυτών των τρισωμιών του εμβρύου με το VERACITY.

Γιατί να επιλέξω το VERACITY;

Το VERACITY είναι ένας νέας γενιάς μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος με απαράμιλλη ακρίβεια. Το VERACITY μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλες τις μονήρεις κυήσεις, από τη 10η εβδομάδα της κύησης είτε έχουν προκύψει από φυσιολογική σύλληψη είτε από εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF). Είναι κατάλληλο και για δίδυμες κυήσεις.

Η υψηλή ακρίβεια του VERACITY έχει αποδειχθεί σε πλήθος κλινικών μελετών χρησιμοποιώντας εκατοντάδες δείγματα. Το VERACITY είναι γρήγορο, δίνοντας αποτελέσματα στο γιατρό σας μέσα σε λίγες ημέρες από την παραλαβή του δείγματος σας από το εργαστήριο. Το VERACITY είναι ασφαλές για τη μητέρα και το έμβρυο γιατί πραγματοποιείται με μια απλή αιμοληψία.

Πώς πραγματοποιείται το VERACITY;

Το VERACITY χρειάζεται μια απλή αιμοληψία, την οποία θα κάνει ο γιατρός σας ή αιμολήπτης. Το δείγμα αίματος αποστέλλεται στο εργαστήριο και τα αποτελέσματα δίνονται στο γιατρό σας μέσα σε λίγες ημέρες. Ο γιατρός σας ή κατάλληλος επαγγελματίας υγείας θα συζητήσει μαζί σας τα αποτελέσματα του VERACITY και θα σας παρέχει συμβουλευτική.

Πόσο κοστίζει το VERACITY;

Το VERACITY είναι ένας νέας γενιάς στοχευμένος μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος. Ο μοναδικός πρότυπος (state-of-the-art) σχεδιασμός του, ο οποίος έχει ως αποτέλεσμα την απαράμιλλη ακρίβειά του το καθιστά ταυτόχρονα αρκετά οικονομικό έλεγχο για την ανίχνευση ανευπλοειδιών των χρωμοσωμάτων του εμβρύου. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή με τους συνεργάτες μας για το κόστος του VERACITY και τους τρόπους πληρωμής.

Έχω επιπλέον ερωτήσεις. Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες;

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή με το γιατρό σας για επιπλέον πληροφορίες.

Για κάθε σας απορία καλέστε μας στο 2106994130 ή στείλτε μας e-mail στο info@nipt.gr